Program


Parkolójegy

Parkolójegy

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: szeptember 15. vasárnap, 20:00

Kényelmi lehetőséggel bővült a Fertőrákosi Barlangszínház kínálata. A Barlangszínház előadásaira érkező nézőinknek a kőfejtő parkolójában (korlátozott számban) az előre megvásárolt parkolójeggyel rendelkező nézők részére garantált megállási lehetőséget biztosítunk érkezési időponttól függetlenül. A parkolójegy - ELŐRE - a jegyirodáinkban és online is megváltható 2000,- Ft/gépjármű a https://prokultura.jegy.hu/ oldalon, már az előadásra szóló jegyvásárlással együtt, vagy attól függetlenül.

Ingyenes parkolási lehetőséget a megmaradó szabad helyeken és a Mithrasz vendéglőnél biztosítunk.

Ajánlatunk


André Rieu 2025. november 28-án és 29-én visszatér Budapestre, hogy lenyűgözze közönségét egy látványos új show-val az MVM Dome-ban. A világhírű "keringő király" Johann Strauss Zenekarával és nemzetközi szólistákkal egy felejthetetlen estét ígér.

Közel két évszázada ad reményt és erőt „e rút világban” Liliomfi és Mariska minden ukázt felülíró szerelme, Szellemfi játékkedve és a teátristák fantáziája.

Ajánló


Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

2024-ben, immáron 12. alkalommal kerül megrendezésre Magyarország legnagyobb, legszínesebb társasjátékos rendezvénye, a Társasjátékok Ünnepe® és Társasjátékvásár!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!