Program


Társasjátékok Ünnepe® és Társasjátékvásár
10

Társasjátékok Ünnepe® és Társasjátékvásár

2024-ben, immáron 12. alkalommal kerül megrendezésre Magyarország legnagyobb, legszínesebb társasjátékos rendezvénye, a Társasjátékok Ünnepe® és Társasjátékvásár!


 több

Jegytípusok


2 490 Ft - 8 490 Ft
3 jegytípus

Aktuális előadások




2024. november 16-án és 17-én (szombaton és vasárnap) az ország legnagyobb társasjáték-kiadói, társasjátékos kávézói, társasjáték-fejlesztők, és még sokan mások képviseltetik magukat a Társasjátékok Ünnepén, ami idén új épülettel bővül!

 Nyitvatartás: szombat: 10:00 – 19:00, vasárnap: 10:00 – 18:00

Képzelj el egy kétnapos rendezvényt, ahol a látogatók annyi társasjátékot próbálhatnak ki, amennyit csak szeretnének!

A Társasjátékok Ünnepén® nagyszámban vannak jelen a magyar társasjáték-kiadók és - forgalmazók, így a látogatók nem csak ízelítőt kaphatnak a társasjátékok világából, de könnyebben igazodhatnak el a hatalmas kínálatban.

Egyaránt élménydús program azoknak, akik már igazi társasjátékosok (gémerek) és azoknak is, akik csak most ismerkednek a társasjátékok világával, illetve most fedezik fel ismét.

Jegytípusokkal kapcsolatos információk:

  • - 7 éves kor alatt a belépés ingyenes!
  • - A családi belépőjeggyel 2 felnőtt és maximum 2 (18 év alatti) diák léphet be.
  • - A kedvezményes jegyet az alábbi igazolványok helyszíni felmutatásával lehet megvásárolni: MÁK-igazolvány, fogyatékkal élők (látássérült, hallássérült, mozgássérült), pedagógus, nyugdíjas, újságíró.

VIP belépőjegy tartalma:

  • - 2 napra szóló belépőjegy
  • - belépés a rendezvényre fél órával korábban, mindkét nap 9:30-tól.
  • - AJÁNDÉK Társasjátékok Ünnepe póló, vászontáska, nyakpánt, kitűző
  • - Meglepetés AJÁNDÉK a kiállítóktól
  • -FONTOS! Ha VIP jegyet vásárolsz, olyan email címet adj meg vásárláskor, amit rendszeresen nézel. Október elején mindenkit felkeresünk email címén a póló méretével kapcsolatban.

Találkozzunk novemberben a Millenáris B és D épületében, ahol kedvezményes társasjátékvásárlással, és többszáz kipróbálható társasjátékkal várunk mindenkit a 12. Társasjátékok Ünnepe® és Társasjátékvásár rendezvényen!

Ajánló


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

2021. augusztus 20-án nyílt meg az érdeklődők előtt a Budavári Palotában újjászületett Szent István-terem. Az államalapító Szent István királyunkról elnevezett…

2024-ben ismét Senior+ Expo! Az idősödő korosztály számára szervezett legnagyobb és legizgalmasabb esemény 2024. október 25-26-án a BOK Csarnokban

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!