Program


Generációk Harmóniája

Generációk Harmóniája

Kerüljünk közelebb egymáshoz!

Vendégek: Steigervald Krisztián – generációkutató
Lauter Adrienn – pszichológus, mediátor

Jegytípusok


4 900 Ft
Bal, Jobb

Aktuális előadások



Vajon mi zajlik a mai fiatalok fejében? Tényleg „rosszabbak”, mint a szüleik voltak anno, az ő korukban, vagy csak mások? Milyenek? Figyelem, megértés, elfogadás – ennyi kellene és sokkal jobban kijönnénk egymással a munkahelyeken és otthon a családban is. A látszat ellenére több dolog van, ami összeköti a különböző generációk tagjait, sokszor mégis azt hangsúlyozzuk, ami elválaszt. Szükségünk van egymásra, érzi ezt mindenki, de vajon kinek kéne megtennie az első lépést? 

Interaktív beszélgetős estünk szakértő vendégei:

Steigervald Krisztián generációkutató, a Generációk harca – Hogyan értsük meg egymást? és a Generációk harca a figyelemért – Hogyan tanuljunk egymástól, egymásért? c. nagy sikerű könyvek szerzője, akit podcast előadásainak köszönhetően is ismernek és kedvelnek nagyon sokan.

Lauter Adrienn pszichológus, mediátor, aki korábban szervezet- és vezetőfejlesztőként aktívan részt vett generációs különbségekből fakadó munkahelyi nehézségek kezelésében. Adrienn ezen kívül, kliensei révén, az Y generáció tagjainak problémáit, szüleikkel kapcsolatos konfliktusait is jól ismeri.

Igaz, hogy az alfák a legmagányosabb generáció? Biztos, hogy a túl sok gépezés miatt depressziós egyre több fiatal? Tiltsuk, vagy tanuljuk meg mi is a modern kütyük használatát? Hogyan lehetünk elég jó szülők a 21. században? Akkor, amikor még a gyerekek magázták a szüleiket, a tisztelet alanyi jogon, feltétel nélkül járt az idősebbeknek. Ma mi a helyzet? Hogy szeressük jól a fiatalokat a vágyott családi harmónia elérése érdekében, és mi az, amit nekik kell megtenniük ezért?

Várunk mindenkit szeretettel erre a hihetetlenül izgalmasnak ígérkező beszélgetésre a Balatonfüred Kongresszusi Központba! Az előadás végén a közönség tagjainak is lehetősége lesz kérdezni.

műsorvezető: Németh Szilvia

Ajánló


Vujity Tvrtko új estje rengeteg kalanddal, hatalmas optimizmussal és motivációval, valamint a legyőzhetetlenség erejével. Egy világgá ment riporter elképesztő élete…

A gurujóga gyakorlat jelentése Láma Ole Nydahl meghívására Budapestre látogat Dzsamgön Kongtrul rinpocse, a tibeti buddhizmus Karma Kagyü hagyományának egyik…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!