Program


VERSmindenÁRON - Sövegjártó Áron színművész StandUp estje

VERSmindenÁRON - Sövegjártó Áron színművész StandUp estje

Jegytípusok


7 000 Ft
Belépőjegy

Aktuális előadások

VERSmindenÁRON Produkció


StandUp ! TÖMÉNY  HUMOR 80 percben. Sövegjártó Áron e rendkívül szenzitív, szórakoztató, spontán humorral gazdagon megáldott előadóművész, aki nemcsak színész hanem énekes, zongorán kíséri magát  és mindemellett szórakoztató StandUP - előadó.

Áron a Social médiában vált igazán közismertté, videói különösen a TIK-TOK - on népszerűek, ahol 6 hónap alatt 120 ezer Rajongója lett. Ezen a csatornán magyar népszerű és közismert dalokat szaval el, valamint  a nemzetközi slágereket lefordítva a magyar nyelven  - szintén versként - ad át a követőknek. Áron kultúrát közvetít olyan felületen, ahol nem ez a jellemző nagy számban fogyasztott tartalom Áron mégis a különleges előadásmód és az izgalmas tartalom az egyedi vizuális megjelenés okán hatalmas népszerűségre tudod szert tenni.

ÉLETRAJZ:

“1980-ban született Sopronban. Ének-zene tagozatos általános iskolába járt. 1999-2002 között a Gór Nagy Mária Színitanodában tanult.[3] Játszott a Soproni Petőfi Színházban, a Miskolci Nemzeti Színházban, a József Attila Színházban, a Turay Ida Színházban és a Madách Színházban.[2][4][5]

Színész, énekes  vagyok aki 2003. óta koptatja a színházak deszkáit. A szerencse kegyeltjeként ezidáig több, mint 2000 előadásban játszhattam, körülbelül 80 szerepet, amik közül approximatíve (ami ugyanazt jelenti, mint a kb. ) 50 főszerep volt.

Alul elolvoshatjátok a színházak, szerepek és díjak listáját, de, ami talán a legfontosabb, hogy ALKOTÓ, KREATÍV ember vagyok, és ebből a kreatív lángolásból született meg a VERS mindenÁRON komoly versekkel foglalkozó YouTube csatorna is, illetve a dalszövegeket feldolgozó TikTok csatorna is.

Mindkét produkció a szívem csücske és hiszem, hogy a művészetben nem szabad műfaji korlátokat felállítani, minden lehet silány és ócska és lehet értékes és minőségi is. Bízom benne, hogy az utóbbit képviselem.

Őszintén szólva sohasem gondoltam volna, hogy ekkora sikere és követőtábora lesz ezeknek a dolognak, mindenesetre nagyon BOLDOG és még elhivatottabb vagyok ettől, illetve TŐLETEK. Köszönöm!

illanatok alatt óriási sikert aratott és kiugró nézettséget produkált a 2023. március 23-án elindított TikTok csatorna, amelyen magyar dalszövegeket mondok el versként.

Mi a siker titka? Nem tudom. Van, aki azt szereti benne, hogy minőségi és komoly, van, aki a humorát díjazza és van, akit a régi Vers mindenkinek c. műsorra emlékezteti és szívesen nosztalgiázik.

Én úgy gondolom, hogy a művészetemet ebben a műfajban úgy lehetne legjobban megfogalmazni, hogy a „művészetem olyan, mint egy nagyító”. Az értékes dalszövegből az értéket nagyítja fel, a silány szövegből a silányságot mutatja meg felerősítve. Mindenesetre a fő törekvésem az, hogy MINŐSÉGI módon SZÓRAKOZTASSAK!

VERS mindenÁRON YouTube csatorna 2021. december 1-én indult és a fő célkitűzésem az volt, hogy visszahozzam a versek szeretet azzal, hogy érthetően, SZITUÁCIÓBA ágyazva mondom el őket.

Az elmúlt évtizedek iskolai irodalom- és főként versoktatása arra korlátozódott leginkább, hogy vigyázállásban hadarják el a gyerekek a szöveget. Egy vers ennél jóval több…

A versvideókban természetesen a szöveghez nem nyúlok, sőt igazából semmihez nem nyúlok, csak helyzetbe rendezem és gondolatilag értelmezve mondom el a műveket.

Szerencsére több száz üzenet erősít meg abban, hogy az emberek szeretik a verseket és FŐLEG, hogy szeretik, ha jól mondja el valaki.

Több iskolába is meghívtak rendhagyó VERS mindenÁRON irodalomórát tartani, ahol bizony kiderült, hogy a gyerekek nagyon is szeretik a verseket, ha értik és azt hiszem ez a lényeg: ÉRTSÉK a verseket!

Mi lesz a műsorban?

Egy igazi „one man show”, melyben megismerheted Áront, különleges művészetét, humorát, gyönyörű hangját és egyedi kreativitását, közvetlenségét.

Hallhatod őt énekelni, komoly verseket mondani, humoros dalszövegeket versként elmondani, 20 év színházi tapasztalatát és kalandjait stand up formában elmesélni  sok-sok megható és humoros történetet…

DÍJAK:

Kabos Gyula Díj – Soproni Petőfi Színház (2010.)

Ének az esőben díj – Turay Ida Színház (2013.)

Legjobb színész díj – Turay Ida Színház (2016.)

Arany Kotta Díj – Viva la Musical! (2017.)

MKMT Nagykövet – 2023-tól a Magyar Könyv is Magyar Termék egyesület nagyköveteahol játszottam / játszom:

Madách Színház

József Attila Színház

Vidám Színpad

Turay Ida Színház

Miskolci Nemzeti Színház

Soproni Petőfi Színház

Egri Gárdonyi Géza Színház

Veszprémi Petőfi Színház

Rátonyi Róbert Színház

Gergely TeáterBob herceg (Bob herceg operett)

Liliomfi (Liliomfi)

Edwin (Csárdáskirálynő)

Gábor diák (Gül baba)

Baracs (Mágnás Miska)

Jancsó Bálint (Mária főhadnagy)

Jonel (Cigányszerelem)

Rácz Laczi (Cigányprímás)

Marius (Nyomorultak)

Paál László (Munkácsy, a festőfejedelem)

Rodolpho (Pillantás a hídról)

Tuzenbach (Három nővér)Énekeltem Ausztriában, Németországban és az Egyesült Államokban.


Művészek akik megtiszteltek bizalmukkal:Szulák Andrea Emerton és Máté Péter-díjas énekesnő
Sári Évi
Détàr Enikő
Fésűs Nelly
Ladinek Judit
DÍVÁK Produkció
Serbán Attila
Vásàry André
Zalatnay Sarolta
Berkes Gabriella
Kocsis Dénes
Kollányi Zsuzsi
Gregor Bernadett Jászai Mari-díjas színésznő, érdemes művész
Sövegjártó Áron VERSmindenÁRON
Zoller Zsolt
Bűvész-Mentalista:
Ungár Anikó
DJ:

Dj Niki Belucci / Instagram: djnikibelucciofficial /
Befolyásoló:

Horváth Csenge / Instagram: Cs.Csenge /

Ajánló


Megújult műsorral, új fellépőkkel térnek vissza az Illúzió Mesterei Vácra!

Megújult műsorral, új fellépőkkel térnek vissza az Illúzió Mesterei Szentendrére!

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!