Program


Van kiút! Reményt adó történetek - Vendég: Dietz Gusztáv

Van kiút! Reményt adó történetek - Vendég: Dietz Gusztáv

Beszélgetés Dietz Gusztáv ex-ketrecharcos filmszínésszel a függőség lélektanáról, a krízisből kivezető útról és az átfordulás titkairól. Beszélgetőtársak: Bereczné Győrfi Mónika és Bratinané Lazányi Krisztina, a Napfényes Gyógyközpont szakemberei

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: szeptember 12. csütörtök, 19:00

"Lehetőséget kaptam egy másik életre, amit ma már boldog férjként és édesapaként élek. A pokolból tértem vissza, de mindenkinek üzenem: itt sokkal jobb!"

Ha Dietz Gusztávra tekintünk, egy sikeres embert látunk magunk előtt: népszerű filmek főszereplője, aki elismert jiu-jitsu és MMA harcos múltjának tanulságait most munkái során bőségesen kamatoztatni tudja. Ráadásul feleségül vett egy szépségkirálynőt, akivel két gyönyörű kislányt nevelnek. Mesébe illő, igaz?

Ám mint oly sokszor, a sikerig vezető út legalább olyan fontos, izgalmas és tanulságos, mint maga a siker! Gusztáv maga sem titkolja, hogy korábban megjárta a poklok poklát: még kamasz volt, amikor szeretett édesapja a kezei között halt meg, utána pedig elindult a lejtőn. Egyre balhésabb társaságokba keveredett és végül drogfüggő lett, elveszítve a barátai és a családja bizalmát is. Utólag kiszámolta: összesen 29 millió forintot költött ezekben az években drogokra!

Hogyan sikerült vajon felállnia innen? Mire volt szüksége ahhoz, hogy valóban élni akarjon és elérje a gyökeres változást? Miért, mi helyett választotta a drogokat, és hogyan sikerült végül gyógyírt találnia élete sebeire? Az Élet mely nagy kérdéseire keresett és kapott választ útja során? Mi erősítette meg annyira, hogy ma már csak emlék a drogos múlt? Mi volt a fordulópont?

Ezekre a kérdésekre keressük a választ Bereczné Györfi Lizával és Bratinané Lazányi Krisztával, a Napfényes Gyógyközpont szakembereivel.
Gyere el és hallgass meg egy igazán inspiráló, reményt adó történetet arról, hogy a legmélyebb gödörből is van kiút!

Ajánlatunk


Erre a koncertre nem kell kiöltözni, nem tart órákig, cserébe barátságos és közvetlen a hangulat, amit még oldottabbá tesznek Fischer Iván szellemes kommentárjai az elhangzó művekről.

A Vági Bence művészeti vezető által megálmodott alkotás klasszikus meséket megidéző története szerint Kristály-világ úrnője elvesztette hitét az emberi érzelmekben, ezért befagyasztja a világot, és csillogó, ám jeges falak közé zárkózik

24 évet vártunk rá! Claudio Constantini és szimfonikus zenekara előadásában. Erkel színház – 2025. április 26.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!