Program


The Mystical Forces of Shaolin Kung Fu
10

The Mystical Forces of Shaolin Kung Fu

Fény derül az ősrégi titokra…
Az elmúlt három évtizedben több mint 5 millió ember 5 kontinensen, több mint 6000 előadáson és számtalan tévéműsorban csodálhatta meg a Shaolin szerzetesek misztikus erőit.
 több

Jegytípusok


11 900 Ft - 19 900 Ft
4 jegytípus

Aktuális előadások



Ez a különleges és fantasztikus előadás 1995 óta járja a világot, hogy bemutassa a Shaolin mesterek, tanítványok és szerzetesek hihetetlen fizikát és minden földi erőnlétet felülmúló gyakorlatait. Most egy igazán látványos jubileumi műsort állítottak össze a 30 éves évforduló alkalmából, ahol fény derül az ősrégi titkokra.

Ez nem egy cirkuszi előadás, a szerzetesek nem színészek, a gyakorlatok nem trükkök; ez a műsor egy tiszteletteljes kísérlet arra, hogy elmagyarázza a titokzatos tudás 1500 éves hagyományát a Kínán kívül élő embereknek.

Az előadás a Shaolin szerzetesek és a zen-buddhizmus titokzatos világába kalauzol el Bennünket, ahol megtudhatjuk templomuk történetét és lenyűgöző felvételeken keresztül láthatjuk a szerzetesek kiképzését, mely végig követi a zen-alapító Bódhidharma útját is. Bepillanthatunk a szent Szung-hegy világába, melyről ez az egyetlen előadás ahol reális képet kapunk erről a titokzatos univerzumról.

Kétórás műsorban a 19 legjobb mester és shami (tanítvány), majd a 75 éves nagymesterük mutatja be hihetetlen, a fizika határait meghazudtoló és azon túlmutató képességeit.

A csí (testenergiájuk) irányításának a légzésen és edzésen keresztüli elsajátítása lehetővé teszi számukra, hogy kőlapokkal, fadeszkákkal és vasrudakkal üssék a testüket, a fejüket; hogy lándzsákon, kardokon és szögágyakon feküdjenek, és lándzsahegyekkel célozzák a torkukat, sőt még varrótűket is átdobjanak egy üvegtáblán.

A Nemzetközi sajtó egész egyszerűen Őrületesnek és megdöbbetnőnek nevezte az előadást.

“AMAZING! - *****” – The New York Times – “Őrületes”
“ASTONISHING! - *****” – The Washington Post – “Megdöbbentő ”

Ajánló


Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon! A fantasztikus látványú és koreográfiájú…

Megújult műsorral, új fellépőkkel térnek vissza az Illúzió Mesterei Dunakeszire!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!