Program


Szívből szeretni - Ketten vagyunk (Vágó Zsuzsi - Egyházi Géza)
4

Szívből szeretni - Ketten vagyunk (Vágó Zsuzsi - Egyházi Géza)

A rendezvénysorozat második vidéke helyszíne lesz Gyöngyös, ahol Vágó Zsuzsi és Egyházi Géza egy meghitt hangulatú, bensőséges musical koncertre készül.

Jegytípusok


5 900 Ft

Aktuális előadások



Vágó Zsuzsi és Egyházi Géza Ketten vagyunk musical műsora.

A műsor címadó dala a Szívből szeretni, az ikonikus Rómeó és Júlia musical egyik legszebb duettje.

Műsorukban elhangzanak dalok a Vámpírok bálja, Rómeó és Júlia, Elisabeth, Valahol Európában, Szép nyári nap és a Notre Dame de Pari musicalekből is.

Vágó Zsuzsi a miskolci születésű színésznő gimnáziumi éveit az Egressy Béni Zeneiskolában töltötte, majd 2004-ben elvégezte a Budapesti Operettszínházban működő Pesti Broadway Stúdiót.

Első szerepe a Piccolo színház Rent című musical hez köthető. Emellett pedig játszott az István a király című rockoperában, illetve a Madách színházban a Volt egyszer egy csapat című darabban. Az igazi átütő sikert a Rudolf című musical hozta meg, melyben a főszerepet alakította. Rengeteg darabban láthattuk a Budapesti Operettszínházban  mint Rómeó és Júlia, Mozart, Rebecca, Szép nyári nap, Szépség és a Szörnyeteg,  Marie Antoinett, Abigél, A Notre Dame-i toronyőr.

Egyházi Géza énekes, színész, akinek színházi karrierje a Vámpírok bálja című musical 2007-es bemutatójával és annak főszerepével, Von Krolock vámpír gróf megformálásával indult. 2010-ben megkapta a Gundel Művészeti díjat.
A legismertebb musical és operett főszerepekben láthatjuk jelenleg is: A nyomorultak, Macskák, Sakk, Csárdáskirálynő, Marica grófnő, Víg özvegy, We Will Rock You.

Harmadik alkalommal lesz Vágó Zsuzsi a Ketten vagyunk musical est sorozatban Egyházi Géza partnere, ahova várnak mindenkit nagy szeretettel.

Ajánló


A műsor a Kolozsvári Magyar Napok tizedik évfordulójára készült.

A Kowalsky meg a Vega zenekar a 2025-ös év koncertszezonját egy fergeteges nagykoncerttel nyitja meg február 8-án, a Papp László…

VIII. Henrik az angol történelem talán egyik legkülönösebb szereplője, aki nemcsak szélsőséges tetteinek lenyomatát hagyta az utókorra, hanem hat házasságának…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!