Program


SZÍV-BILLENTYŰK - Mahó Andrea és Szabó P. Szilveszter zenés műsora

SZÍV-BILLENTYŰK - Mahó Andrea és Szabó P. Szilveszter zenés műsora

Hölgyeim és uraim! Lesz itt minden, mi szem-szájnak ingere: a két nagyszerű művész legemblematikusabb musical- és operett szerepeinek gyöngyszemei, utánozhatatlan bájjal átszőtt sanzonok, örökbecsű kuplék és természetesen nagyívű duettek!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: július 19. péntek, 19:00

MAHÓ ANDREA Jászai-, Emerton- és Artisjus-díjas énekes-színművésznő hangja, egyénisége, kifinomult stílusa és színpadi jelenléte védjegyévé vált az elmúlt két évtizedben. Pályája során maradandót alkotott a Budapesti Operettszínház, a Madách Színház, a Győri Nemzeti Színház, a Székesfehérvári Vörösmarty Színház, valamint a Pesti Magyar Színház produkcióiban is. A teljesség igénye nélkül olyan világhírű musicalek főszerepeit alakította sikerrel, mint a Rómeó és Júlia, a West Side Story, Az operaház fantomja vagy a Szépség és a szörnyeteg, mindamellett az operett műfajában is otthonosan mozog.

SZABÓ P. SZILVESZTER Jászai- és Artisjus-díjas színművész-énekes, 1996 óta a Budapesti Operettszínház tagja, ahol szinte az összes nagysikerű musical főbb szerepeit eljátszotta. 22 évesen kapta meg a Halál karakterét az Elisabeth című musicalben, amely azóta is elválaszthatatlan a nevétől. Emlékezetes alakítást nyújtott továbbá - szintén a teljesség igénye nélkül - az Elfújta a szél, a Rudolf, a Mozart!, a Rebecca, a Jövőre, Veled, itt! vagy a Rómeó és Júlia c. produkciókban. A Karinthy Színházban több prózai szerepben is láthattuk, rendszeresen vendégszerepel vidéki nagyszínházakban, s több rendezése is sikerrel fut szerte az országban.

Ajánlatunk


Wayne Eagling – Solymosi Tamás / Pjotr Iljics Csajkovszkij A DIÓTÖRŐ Mesebalett két felvonásban

Ajánló


A Budapest Bár a szívbemarkoló és szívderítő dalok cigányzenei feldolgozásaival vált Magyarország egyik legnépszerűbb zenekarává. Az együttes varázslatos vonzerejét a…

A szenvedélyes hangú, expresszív és szuggesztív hangú tenor, a Royal Opera House, Teatro Regio di Torino és a Gran Teatre…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!