Program


MÜHA Klub – Németh Juci és G. Szabó Hunor duó

Jegytípusok


3 500 Ft
1. asztal, 10. asztal, 11. asztal, 12. asztal, 2. asztal, 3. asztal, 4. asztal, 5. asztal, 6. asztal, 7. asztal, 8. asztal, 9. asztal, Pótszék

Aktuális előadások



Németh Juci nevéhez olyan slágereket kötünk, mint a ’68 és a Csinálj sok-sok gyermeket! az Anima Sound System-től, vagy a Szívemben bomba van, amit Kiss Tibivel együtt énekelnek a Budapest Bárban. Rendszeres vendége a Kispál és a Borznak, a Nemjucival hét éven keresztül korbácsolta fel rejtett rocker énünket. 

G. Szabó Hunor jazz dobos, énekes-gitáros, zeneszerző, a The Qualitons zenekarral maradandót alkotott a funk-rock-experimentális zene, Borbély Műhellyel a jazz, valamint a nép- és világzene területén, emellett a színházi szakmában is jártas zeneszerző. Ők ketten a magánéletben is egy párt alkotnak, és most már több, mint két éve együtt is színpadra lépnek. Műsorukban saját szerzeményeik mellett múltbéli kedvenceikből is válogatnak, amiket saját ízük szerint izgalmas, változatos hangszerelésben adnak elő.

Műsoridő 70 perc.

A koncert az NKA és a Hangfoglaló program keretén belül valósul meg.

Ajánló


A Magyar Állami Népi Együttes Csodaváró betlehemese időnként bohókás, máskor lélekmelengető pillanatokon keresztül számlál vissza Jézus születésének éjszakájáig.

Folytatódik Takács-Nagy Gábor sorozata! Még szerencse, hogy a két bécsi klasszikus, Haydn és Mozart szimfonikus életműve elegendő munícióval szolgál a…

A jó meséknek dallama van! Fessük meg együtt Lackfi János legviccesebb, legszebb, legfurább történeteit – hangokkal!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!