Program


Melletted
10

Melletted

A Grund Színház legújabb, érzelmi kapcsolatokra fókuszáló improvizációs előadása.
 több

Jegytípusok


5 500 Ft
Belépőjegy

Aktuális előadások




Tudva tudjuk, hogy az ember társas lény. Elemi ösztönünk, hogy párba rendeződjünk, belénk van kódolva az a sejtszintű késztetés, hogy megtaláljuk a másik felünk. Ennek az ősi vadászatnak az égisze alatt történik minden.

Mitől lesz valakiből Nagy Ő? Miért költöznek pillangók a hasunkba és aztán hova mennek? Mi a szeretet mértékegysége? Mennyit áldoznánk fel egy kapcsolatért? Meg lehet-e teljesen ismerni a másikat? Hogyan tükröződünk vissza egymásról? Mi tart össze, vagy épp bont meg egy kapcsolatot? Egyenlő-e a Te meg Én a Mi-vel?

Többek között ezekre a kérdésekre fogjuk keresni a válaszokat, miközben célunk egy minden eddiginél intimebb, nyersebb és lecsupaszítottabb formában megtenni ezt. Melletted című előadásunkban a felszín alatti igazságokra szeretnénk rávilágítani. Felfedezni a csendek szövettanát, a pillantások anatómiáját, az érintések mögött meghúzódó szándékokat, vagy épp a ki nem mondott szavak súlyát. Természetesen mindezt improvizálva.

A Melletted az emberi kapcsolatok komplexitását ünnepli. A szerelemhez és szeretethez fűződő érzelmeink ambivalenciáját. Azt, amikor rózsaszín és azt is, amikor nagyon fáj. A szenvedélyt, a romantikát, a szexuális vonzalmat. Az elmúlást, a hiányt, vagy épp azt, amikor meghasad.
Gyere és osztozz a jóban és a rosszban! Melletted vagyunk.

Rendező:
Andrew Hefler

Az előadás hossza 70-80 perc (szünet nélkül).

Ajánló


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical. A történet ismert: nyüzsgő kikötő, a tenger hullámzása, régi-új szerelmek,…

A színpadi játék két „nyugállományba vonult” színésznő történetét meséli el, akik élethelyzeteikből adódóan közös albérletbe kényszerülnek. Társbérletük kacagtatóan szatirikus helyzetek,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!