Program


MAJDNEM SZILVESZTER - Szentpéteri Csilla és Vendégei

MAJDNEM SZILVESZTER - Szentpéteri Csilla és Vendégei

Óév búcsúztató koncertshow Szentpéteri Csillával és Vendégeivel!

Jegytípusok


11 900 Ft - 27 900 Ft
6 jegytípus

Aktuális előadások



“MAJDNEM SZILVESZTER”

Óév búcsúztató koncertshow Szentpéteri Csillával és Vendégeivel!

Ne hagyja ki az év egyik legkülönlegesebb koncertjét december 30-án, a felújított Erkel Színházban! Vérpezsdítő, magas hőfokú atmoszféra, varázslatos és fergeteges dallamok,  zenére komponált filmek, páratlan látványvilág!

Szentpéteri Csilla zongoraművész-zeneszerző megújult műsorral készül: neves énekesekkel, vendégművészekkel és saját zenekarával varázsol el mindenkit.
Vendége lesz az elbűvölő hangú Micheller Myrtill és a sármos, karizmatikus énekes Vastag Tamás, akikkel Frank Sinatra, Michael Bublé slágereket, amerikai jazz standard-eket, francia sanzonokat adnak elő izgalmas hangszerelésben! 
Szentpéteri Csilla átirataiban pedig formabontó módon szólalnak meg az örökérvényű klasszikus művek mai műfajokkal ötvözve, mint pl. a jazz, blues, latin - és filmzene, új esszenciát adva a régi ízeknek, valamint saját legújabb szerzeményei!
Készüljön fel a lenyűgöző látványra is! A színpad több pontján elhelyezett LED falakon  zenére komponált filmek és kreatív vizualizációk teszik még felejthetetlenebbé az élményt. 

Ne feledje, a koncertjegy kiváló karácsonyi ajándék is lehet!

A rendhagyó, december 30-i időpont tökéletes alkalom, hogy egy exkluzív, magas színvonalon szórakoztató estével zárja az óévet! 

Közreműködik a Szentpéteri Band:
Derzsi Zsolt - gitárok
Kuzbelt Péter - szaxofon, ének
Kaboldy András - bass
Kovács Norbert - dobok
Czibere József- percussion

Ajánló


Folytatódik Takács-Nagy Gábor sorozata! Még szerencse, hogy a két bécsi klasszikus, Haydn és Mozart szimfonikus életműve elegendő munícióval szolgál a…

A több, mint öt évtizede aktív Muzsikás együttes Magyarország egyik zenei nagykövete. Elsőként sikerült elfogadtatniuk a világban a magyar népzenét,…

Rúzsa Magdi továbbra is a legnépszerűbb hazai énekesnő. A rádiós frekvenciákon a legtöbbet játszott előadó. A szobakoncert különlegessége, hogy Rúzsa…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!