Program


LEPORELLÓ: HANGORA
2

LEPORELLÓ: HANGORA

Vonalak, pontok, pattogó foltok, tekeredik, kerek, gurul, lebeg! Nézem, megérintem, ujjammal kísérem. Mozog! Látom! Megbirizgálom! – Fekete és Fehér, kerek és szögletes, ritmus és tánc játéka klasszikus zeneművekkel.

A kontrasztos képek inspirálta előadást, már 6 hónapos kortól ajánljuk.

Jegytípusok


2 900 Ft

Aktuális előadások




LEPORELLÓ BABASZÍNHÁZI SOROZAT

A LEPORELLÓ sorozat három egymásra épülő előadásból áll, melyek a kicsik fejlődési szakaszaihoz igazodva kínálnak életkoruknak megfelelő, maradandó élményeket. Kifejezetten a 0-4 éves korosztály számára készült színházi előadá saink célja, hogy segítsék a legkisebbeket a világ felfedezésében és önmaguk megismerésében. Az előadások 45 percesek, amelyből 20 perc az előadást, 20 perc pedig a közös játékot foglalja magában. A produkciók a kisgyermekek már meglévő tapasztalataira és képességeire építenek, hétköznapi szituációkat játéko san jelenítenek meg bábos formákkal, vizuális és zenei elemekkel, mondókákkal, gyermekdalokkal vagy akár klasszikus zeneművek felhasználásával.

Rendező: Nagy Petra

LEPORELLÓ BABASZÍNHÁZI SOROZAT

HANGORA

Vonalak, pontok, pattogó foltok, tekeredik, kerek, gurul, lebeg! Nézem, megérintem, ujjammal kísérem. Mozog! Látom! Megbirizgálom! – Fekete és fehér, kerek és szögletes, ritmus és tánc játéka klasszikus zeneművekkel. A kontrasztos képek inspirálta előadást 6 hónapos kortól ajánljuk.

Játsszák: Varga Fekete Kinga, Horváth Anna

Rendező: Nagy PetraKorosztály: 6 hónapos kortól ajánljuk

Ajánló


A Lóvátett lovagok Shakespeare legjátékosabb komédiája. Naná, hogy több mint 246 szójátékot tartalmaz – ott van mindjárt a címe!

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical. A történet ismert: nyüzsgő kikötő, a tenger hullámzása, régi-új szerelmek,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!