Program


Kultúrházi estek - Patkó Ágnes SZEKSZÁRDI VÖRÖS sorozat könyvbemutató

Kultúrházi estek - Patkó Ágnes SZEKSZÁRDI VÖRÖS sorozat könyvbemutató

Tarts velünk ezen az egyedülálló kultúrházi élményen, ahol egy kellemes estét tölthetünk el együtt az irodalom és a gasztronómia összefonodásában.
 több

Jegytípusok


2 000 Ft
Belépőjegy

Aktuális előadások



Patkó Ágnes a Szekszárdi vörös krimisorozat írónőjének idén ősszel jelenik meg a második regénye a Líra könyvkiadó gondozásában.

Ezen a különleges, könyvbemutatóval egybekötött estén a Gyilkos borvidék c. könyvet ismerheted meg egyenesen a szerzőtől. Az esemény a Kultúrházi estek programsorozat első állomásaként debütál.Az esemény során - és pár pohár finom szekszárdi bor társaságában, - bepillantást nyerhetünk a népszerű krimisorozat legfrissebb történetébe, amely ismét bűnügyekkel, izgalmakkal és a magyar borvidék történelmével és szépségével várja az olvasókat.

 Az írónő mesél az írás folyamatairól, a szereplők megformálásáról, és arról, hogy mi inspirálta a történet kialakításában. A beszélgetés moderátora Kovács Annabella, aki kérdéseivel vezeti végig a közönséget a regény rejtélyein és a krimiírás kihívásain.

Az esemény végén lehetőség nyílik kérdéseket feltenni az írónak, valamint könyv vásárlásra és dedikálásra is sor kerül.

Ajánló


A Népszerű Tudomány előadássorozat 2024/25-ös évadának első vendége: Szily Nóra újságíró, pszichológus. Előadásának címe: A boldogság tudománya

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!