Program


Illés Haibo & Melykó Richárd: RAW

Illés Haibo & Melykó Richárd: RAW

50' performansz

English friendly

Jegytípusok


4 200 Ft
Teljes árú jegy

Aktuális előadások



Egy performansz, amely a törékenységnek szenteli a figyelmet. Amely a törésvonalak útját járja, és próbál pontról pontra kötődni.

Illés Haibo és Melykó Richárd előadásukban a földrengések színházra gyakorolt hatását vizsgálják teoretikus távlatokban, különböző valós és spekulatív töredékek válogatása alapján. Hogyan kezelhetjük nézőként és előadóként egyaránt a sérült látványt? Hol húzódik a bizonytalanság?

A RAW a veszteség és változás kiszámíthatatlan viszonyát próbálja lemodellezni egy performatív háló képében, miközben a nézőközönség perspektívája folyamatos elmozdulásban van. Akár a földkéreg.

A kutatás helyszíne a HELLERAU- European Centre for the Arts volt Drezdában, egy 1 hónapos rezidencia program keretein belül, amelynek fázis bemutatóját a Műhely Alapítvány közreműködésével a Nebenan/Mellettünk Independent art from Hungary fesztiválon mutatták be.

A performansz premierjét idén áprilisban a pozsonyi A4 - Associations for Contemporary Culture-ben tartották a Visegrad Fund támogatásával. Szeptemberben pedig a prágai Palác Akropolisban megrendezésre kerülő DIVADLO DNEŠKA - International Festival and Conference of Documentary Theatre részeként lesz látható, majd a Trafóban a performansz magyar bemutatójaként.


Koncepció, előadó: Illés Haibo & Melykó Richárd
Dramaturg: Ádám Czirák
Külön köszönet: Zsuzsa Berecz

Borítófotó: Szekeres Laura Virág

Támogatók: Goethe Intézet - Műhely Alapítvány - Visegrad Fund

Ajánló


Lackfi János író, költő, műfordító, hatvannyolc vers és próza kötete jelent meg, fele felnőtteknek, fele gyerekeknek.

Vujity Tvrtko új estje rengeteg kalanddal, hatalmas optimizmussal és motivációval, valamint a legyőzhetetlenség erejével. Egy világgá ment riporter elképesztő élete…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!