Program


Hallelujah - Dolhai Attila Adventi koncertje, Vendég: Dolhai Luca

Hallelujah - Dolhai Attila Adventi koncertje, Vendég: Dolhai Luca

Különleges, ünnepi élménnyel várjuk Önöket decemberben. Angyali hang és egy élő legenda a Jézus-várás csendjében. Dolhai Attila, Jászai Mari-díjas Érdemes Művész egész estés adventi koncertje már az ünnep hangulatát idézi a legszebb karácsonyi dallamokkal.  több

Jegytípusok


9 990 Ft - 14 990 Ft
3 jegytípus

Aktuális előadások



A népszerű előadóművész estje egyedülálló meglepetést tartogat, hiszen Dolhai Attila művészvendége lánya, Dolhai Luca. A Budapesti Operettszínház művésze és a zenei pályán őt követő lánya, a Zeneakadémia magánénekes hallgatója a budapesti Nemzetközi Eucharisztikus Világkongresszus alkalmából énekelt együtt először a pápai szentmise előtt. Az ifjú énekesnő örökölte édesapja tehetségét: első, önálló dala, az Úgy képzeltem nem csupán a hazai internetezők tetszését nyerte el, hanem angol nyelvű méltatásokat is kapott a világ távoli pontjairól.

Apa és lánya ezúttal egy különleges koncerttel teszi szebbé egymás és mindazok ünnepét, akik nyitottak az örömre, a szeretetre, az eljövetel reményére.

Ajánló


Juan Diego Flórez egyike napjaink legjelentősebb vokális előadóinak, akit a BBC minden idők legjobb tenorjai közé sorolt.

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

24 évet vártunk rá! Claudio Constantini és szimfonikus zenekara előadásában. Erkel színház – 2025. április 26.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!