Program


Gerinces vagy? Jáki Zoltán előadása

Gerinces vagy? Jáki Zoltán előadása

Gerinces vagy? Mozgásszervi betegségek megelőzése és szelíd gyógymódjai
Jáki Zoltán masszázsterapeuta interaktív workshopja
 több

Jegytípusok


2 500 Ft
Színházterem

Aktuális előadások



A köztudatban az áll, hogy a gerinc megbetegedéseit leginkább a túl puha ágy, rossz cipő, sok ülőmunka, környezeti rázkódások, hajolás… stb. befolyásolják. Fontos tudnunk, hogy a stressz és a lelki tényezők legalább olyan fontosak, mint a fizikai hatások!
A workshopon megismerheted a gerinced kiemelt fontosságú szerepét, összetett fizikai működését és az egész szervezettel fennálló kapcsolatát; ízelítőt kapsz a legfontosabb lelki tényezőkről, amelyek erős befolyással vannak gerinced egészségére;
betekintést nyerhetsz abba, hogy a gerinced állapota hogyan befolyásolja az önmagaddal, embertársaiddal és a világgal való kapcsolatodat.

Ajándékozd meg magad egy gyógyító este örömével, és hangold össze az estédet egy finom és egészséges vacsorával vagy kései ebéddel a Napfényes Étteremben - amiből a program vendégei 20% kedvezményt kapnak.

Ajánló


A nőiség megőrzése a változókorban - Problémák és természetes megoldások Ajánlom minden NŐnek ezen előadáson való részvételt!

Katolikus pap, és egyben mentálhigiénés szakember előadásai meglehetősen tág témakörben mozognak, érintik a spiritualitást és a társadalomtudományokat. Nem csak látni…

Kollár-Klemencz László és Háy János közös barangolása

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!