Program


Gasztroszínház: Keserű Aszú

Gasztroszínház: Keserű Aszú

A Gyáli Arany János Közösségi Ház és Városi Könyvtár Adventi programsorozatának keretén belül a Keserű Aszú című romantikus vígjáték várja az érdeklődőket finom borokkal fűszerezve, hogy egy felejthetetlen gasztroszínházi élménnyel gazdagodhassanak az ünnepek alatt is.



 több

Jegytípusok


3 500 Ft - 5 900 Ft
2 jegytípus

Aktuális előadások



Gasztroszínház: Keserű Aszú
Fekete komédia, romantikus vígjáték

Időpont: 2024. december 20. péntek, 18.00 óra

Míg fiatalon a kalandot és a kiismerhetetlent kutatjuk az ellenkező nemben, úgy érett korunkra a biztonságot és a nyugalmat. Folyton kutatunk, kísérletezünk, alázatot gyakorlunk, elvárásokat támasztunk, s olykor még a szeretetre is jut időnk. A legkiválóbb borok mellé, a legkiválóbb irodalmi művekből válogattunk össze, a párkapcsolat bizonyos fázisait elénk táró jeleneteket, s megpróbáljuk felnyitni a nézők/vendégeink szemét arra, hogy mi az az értékrend, amitől két ember kapcsolata örökkévalóvá válhat.

A nosztalgikus első fellángolás és a vulkánként fortyogó nagy szerelem csodái után mi lesz velünk? Megmaradunk egymásnak s szépen leülepedünk, mint vulkanikus hamu az egykor virágzó tájra. Nagy kortyokban gurítjuk le torkunkon a kezdetben mézédes, mára keserűvé vált aszút. Így kell ennek lennie? Derítsük ki együtt. A nyomozáshoz Bata Éva színművésznőt és Bárnai Péter színművészt hívtuk segítségül.

Játsszák: Bata Éva, Bárnai Péter
Rendező: Sárosi Gábor

Vendégeinket sajttállal kínáljuk!

Asztalfoglalás is lehetséges 4 vagy több fő esetén:  regisztracio@gyalikozhaz.hu

Plusz extra! Gyermekfelügyeletet biztosítunk!

Az előadás ideje alatt GYERMEKFELÜGYELETet biztosítunk, azoknak a 3 és 10 év közötti gyerekeknek, akiknek a szülei jegyet váltottak az előadásra.
Regisztrálni a  regisztracio@gyalikozhaz.hu  e-mail címen tudnak.

 

Ajánló


A Kossuth-díjas Vidnyánszky Attila, a Nemzeti Színház igazgatója először rendez operettet, méghozzá a világ leghíresebbjét!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!