Program


Frakk és a foci

Frakk és a foci

Bábjáték két félidőben, de csak egy felvonásban, hosszabbítás nélkül.

 több

Jegytípusok


3 500 Ft
Belépőjegy

Aktuális előadásokFrakk azt álmodta, ő volt Szobosz Lali, aki eldönti a foci Európa Bajnokság döntőjét egy 11-es góllal a németek ellen.

Álmából ébredve, és álmát megosztva Károly bácsival nosztalgiázásba kezdenek, mert Károly bácsi a megyei III. osztályban volt balszélső, de a statisztikák nem említik, hogy valaha is gólt lőtt volna. Sebaj, Frakk felkutatja a német vonalat, így lesz ellenfele a német juhász vagy a vizsla – ez majd az előadáson kiderül – de az argentin dog is pályára lép. Aki nem mellesleg azt hiszi, ő Messi...

Természetesen a macskák is azt hiszik, hogy ők a jövő Juventusa, de idővel belátják, nem sok fű terem számukra a pályán, így marad nekik az egér kergetés.

A 2022-ben bemutatott Frakk a macskák réme c. előadás továbbgondolása, kisebb részben a Frakk és a foci c. mesekönyv, nagyobb részben Frakk álmodozása alapján.
A nyugalom megzavarása érdekében a végére Frakk felébred!

Az esemény időtartama: Kb. 60 perc

1 éves kortól

Ajánló


A magyar irodalom egyik legszívbemarkolóbb alkotása felnőtteket, fiatalokat egyaránt megérint. Közös gondolkodásunk és közbeszédünk része lett a grund, amely a…

Orlai Produkciós Iroda - Füge Produkció KULKA JÁNOS megjelenítésében

Orlai Produkciós Iroda - Füge Produkció Előadja: Pálos Hanna Nagybőgőn közreműködik: Csizmás András

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!