Program


FOROG A VILÁG | Naked (RS) & Lakatos Mónika Folk Trio (H)
3

FOROG A VILÁG | Naked (RS) & Lakatos Mónika Folk Trio (H)

Műsor:
19:00 Naked (SRB)
20:00 Lakatos Mónika Folk Trió
21:00 Naked + Lakatos Mónika Folk Trió

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Forog a világ – világzenei koncertek a MOMkultban

NAKED (SRB)

A belgrádi zenekar 2006-ban robbant be a szerb zenei színtérre sokrétű és energikus zenei kifejezésmódjával, megkapó, jól összehangolt zenek játékával azóta is töretlen népszerűségnek örvend Szerbiában, valamint egyre ismertebb mind a kontinensen, és Európa határain túl is.
A félreismerhetetlen Naked-hangzás több érzelmi rétegben is hangsúlyos, zenéjében egyszerre hozza a balkáni hagyományok elemeit és az afrikai, kelet-európai zenék hangulatát jazz, funk, rock, global urban, swing, funk, szabadzene és sok improvizáció szinergiájában.
A Naked (magyarul meztelen) névválasztásával egyidejűleg kívánja az őszinteséget, nyíltságot, igazságot, tisztaságot, tisztességet, reményt képviselni.
A Naked az elmúlt évtizedben több mint 600 koncertjével, több tucat hivatalos videójával, valamint számos televíziós és élő fellépésével az észak-balkáni világzenei élet egyik legfontosabb képviselőjévé vált.

LAKATOS MÓNIKA FOLK TRIÓ

Lakatos Mónika 2020-ban elnyerte a világzene Oscar-díjának számító Womex Életműdíjat, így a magyarországi oláh cigány zene a világ legrangosabb és legelismertebb előadójává vált.
A Lakatos Mónika Folk Trió koncertjein az autentikus oláh cigány dalokat sokszor fúzionálják más nemzetiségek zenéjével is, mindvégig tiszteletben tartva a saját kultúrájának zenei hagyományait.

A két zenekar koncertjét követően a Naked és a Lakatos Mónika Folk Trió közös produkciójára kerül sor.  

Időtartam: 150 perc szünet nélkül

Ajánlatunk


Egy spanyol kisvárosban eljegyzést tartanak: Mayor Mendoza, a helyi polgármester férjhez adja lányát, Catarinát José Riverához. Az esemény azonban váratlan fordulatot vesz, amikor megérkezik Carmennel az élen egy cirkuszi vándortársulat.

VIII. Henrik az angol történelem talán egyik legkülönösebb szereplője, aki nemcsak szélsőséges tetteinek lenyomatát hagyta az utókorra, hanem hat házasságának legendáját is.

Ajánló


Utak-kapcsolatok-hálózatok Idén is szélesre tárja kapuit a Kulturális Örökség Napjai alkalmából a Pesti Vigadó!

A nagy érdeklődésre való tekintettel, dupla Geszti Sixty koncert az Arénában!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!