Program


Esti Kornél

Esti Kornél

A több mint 15 éves Esti Kornél zenekar eddig hat nagylemezt és egy újrahangszerelt dalokat tartalmazó, egyórás filmmel kiegészített válogatáslemezt jelentetett meg.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: augusztus 3. szombat, 19:30

Teltházas budapesti koncertjeik mellett a vidéki klubok és a fesztiválok állandó fellépői. 2021-ben dupla Akvárium NagyHallos koncerttel ünnepelték 15 éves fennállásukat, 2022 tavaszán jelent meg hatodik, Nyitva hagytam című albumuk. Hamarosan pedig érkezik a hetedik nagylemezük, melynek előfutára, 2023 nyarán megjelent a Nem viszlek tovább

A koncert az NKA és a Hanfoglaló Program támogatásával valósul meg.

A műsor és szereplőváltoztatás jogát fenntartjuk!

Ajánlatunk


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

Ahogy egy kritikusa írta: „Akinek nehéz a szíve, vagy csak melegségre vágyik, nézze meg ezt a darabot. Aki a nagy generáció tagja és képtelen megérteni az unokáját, vagy az ipszilon generációé, és kiborítják a nagyszülei, nézze meg ezt a darabot. Aki egyszerűen szereti a színházat, nézze meg ezt a darabot.”

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Ajánló


A tavaly hatalmas sikert aratott, teltházas aréna koncert után a világhírű zongoraművész és zeneszerző, Péter Bence 2024. december 7-én ismét…

A nagy érdeklődésre való tekintettel, dupla Geszti Sixty koncert az Arénában!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!