Program


EREDET / ORIGINS – Táncjáték legendákról, megpróbáltatásokról és hazatalálásról

EREDET / ORIGINS – Táncjáték legendákról, megpróbáltatásokról és hazatalálásról

A Csodaszarvas legendáját minden magyar ismeri, ez a mi eredetmondánk, ám valahányszor művész nyúl hozzá, mindig gazdagodik. Az Eredet című Kósart.-előadással mi is elhelyezünk egy csillagot az agancs ágbogán.

Jegytípusok


3 900 Ft - 6 900 Ft
4 jegytípus

Aktuális előadásokTáncjáték legendákról, megpróbáltatásokról és hazatalálásról

Az erdő titkokat rejt, és nem adja egykönnyen őket. Hunornak megmutatkozik a Csodaszarvas, ám a tünékeny jelenségről még az sem biztos, hogy tényleg látta. Felkerekedik hát, hogy megtalálja, és ahogy egyre mélyebbre jut az erdőben, nyomokra bukkan, a hagyomány elveszett szilánkjaira, magát a lényt azonban nem leli. A keresést éppen feladná, amikor rátalál a Táltos, aki valami megmagyarázhatatlan hasonlóságot mutat a Csodaszarvassal, de nem akar Hunornak segíteni. Végül megszánja, és együtt egy másik érzékelési síkra kerülnek, ahol miután kiszabadulnak a Vadleány csapdájából, és elszívja minden erejüket a Lidérc, a legnagyobb próbatétel elé kerülnek: egymással kell megküzdeniük. A Csodaszarvashoz viszont nem ez az út vezet.

De akkor melyik? Sikerül-e rálelniük, és ezzel megkapni a Csodaszarvastól a legértékesebb ajándékot, az emlékezetet? Mert hiszen az emlékeink adják az identitásunkat, azok tartják meg a jelenünket. Ha a folyamatos felejtés állapotában lennénk, minden, ahogy megtörtént, a semmibe hullna. Ahhoz, hogy meghatározhassuk, kik vagyunk, kell, hogy legyen múltunk, kell az emlékezet.

Erről szól az előadásunk pazar látványvilággal és vérpezsdítő ritmusokkal: emlékeztető az Eredetünkre, arra, honnan jövünk, hogy tudjuk, hová tartunk.

EREDET – Benned van. Fedezd fel!

Koreográfus, producer: Kósa Ruben, Kósa-Kemes Laura
Zeneszerző: Sebestyén Áron
Díszlet: Mészáros Tibor

Ajánló


Igazi rendezői bravúr, négy színész jutalomjátéka negyven szerepben: egyik pillanatról a másikra változik a konferanszié elegáns hölggyé, a tejesember ügynökké,…

Molnár Ferenc azonos című regénye nyomán – zenés játék –

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!