Program


Elvis és Sinatra : A Király és a Hang
2

Elvis és Sinatra : A Király és a Hang

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: augusztus 11. vasárnap, 20:00

Nyári koncertjeink sorában, egyedülálló produkció a Egerben, a szépasszonyvölgy-i Márai Szabadtéri Színpadon kerül megrendezésre, az Elvis és Sinatra -A Király és a Hang, Debrecen Big Band koncertje.

Elvis Presley és Frank Sinatra, a világ leghíresebb és legnépszerűbb előadói között vannak számon tartva. E két művész által előadott népszerű dallamok csendülnek fel a koncerten. 

Ezen neves előadók 11 Grammy-díj tulajdonosai, és megannyi díjak mellett, színészként is foglalkoztatott művészek voltak.

Elvis és Frank számos közös produkcióban is fellépett sikeresen. 

Magyar vonatkozás Elvis Presley-vel kapcsolatban, 2011-ben a Fővárosi Önkormányzat Budapest Díszpolgárává avatta, az 1956-os Forradalom melletti kiállásáért. 

A Csokonai-díjas Debrecen Big Band-től megszokott feldogozások mellett, erre a koncertre készült több olyan hangszerelés, amelyek országosan ismert, és sikeres előadók tolmácsolásában szólalnak meg.

Koncertünkön Elvis és Sinatra népszerű slágerei, Vastag Csaba, Vastag Tamás, Lantos Gábor tolmácsolásában szólalnak meg.

 

A koncerten közreműködnek a Valcer Táncstúdió táncosai. 

Konferál Fazekas László.

 

Daróczi László

zenekarvezető

 

Ajánlatunk


tragikomédia két részben

Woody Allen a rá jellemző emberismerettel és sziporkázó humorral tárja elénk az emberi kicsinység és nagyság egész tárházát. Nagy büszkeség, hogy előadásunk ősbemutató, a darabot magyar közönség láthatja először a világon.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ajánló


Einstein és Chaplin. A Nobel-díjas fizikus és a filmsztár. A tudomány és a művészet két csillaga. Összeköti őket a függetlenségük,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!