Program


"Ecc, pecc! - Ki lehetsz?"
3

"Ecc, pecc! - Ki lehetsz?"

Zenepedagógiai foglalkozások a Lóvasúton az óvodás korosztálynak!

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

November 3-án és 24-én, vasárnap délelőtt 9:30-tól a 3 év alatti, majd 10:30-tól az óvodás korosztály számára tart az Öröm-Hang-Ár csapat zenepedagógiai foglalkozásokat.

A foglalkozás egy interaktív, komplex zenei foglalkozás óvodásoknak a művészetterápia eszközeivel.
Zene, ritmus, játék, mozgás egységében, állatok bőrébe bújva ismerkedünk meg alapvető érzelmeinkkel. Egy nyitott, elfogadó, szeretetteljes közegben, biztonságot jelentő kereteket tartva hívjuk a legkisebbeket felfedezni saját érzéseiket.
Öröm-Hang-Ár csapat:
Barhács Claudia gyógypedagógus, énekes ; Földi Veronika óvodapedagógus, jazz-énekes, tréner; Szlávics Anna énekes-dalszerző, Kokas Foglalkozásvezető, mindhárman művészetterapeuta jelöltek. Az Öröm-Hang-Ár zenei műhely csapata a Magyar Zene Háza Első Zenepedagógiai Konferencia és Showcase Fesztivál gyerekeknek szóló workshop kategóriagyőztes programjának alkotói.

Ajánlatunk


Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő útitársak között akad valaki, aki nagyon gyanús. Annyira gyanús, hogy bele is hal. A gyilkos pedig közöttünk van, hölgyeim és uraim… és nem is biztos, hogy egyetlen áldozattal beéri.

Toronykőy Attila Operatúra Papagenóval A gyermekek biztonságos látogatása érdekében szülői felügyelet nélkül a programon való részvétel nem lehetséges.

Ajánló


A legvarázslatosabb karácsonyi történet az ukrán balettegyüttes előadásában Nincs karácsony Diótörő nélkül, Csajkovszkij klasszikusa ugyanis évtizedek óta az ünnepi készülődés…

Wayne Eagling – Solymosi Tamás / Pjotr Iljics Csajkovszkij A DIÓTÖRŐ Mesebalett két felvonásban

A Vági Bence művészeti vezető által megálmodott alkotás klasszikus meséket megidéző története szerint Kristály-világ úrnője elvesztette hitét az emberi érzelmekben,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!