Program


Dániel András: Megették az ovit

Dániel András: Megették az ovit

- a Mesebolt Bábszínház előadása

Jegytípusok


2 900 Ft
Terem

Aktuális előadások



Mármint nem igaziból, hanem a Kultúrkúria színpadán… A hihetetlen eset a Megették az ovit című bábelőadás bemutatóján várható. Ám szerencsére ijedtség helyett inkább sok nevetés várható!
A népszerű Kuflik írója kimondottan a Mesebolt Bábszínház kérésére írta ezt a mesét. A történet egyszerre szól gyerekeknek és felnőtteknek. A nyelvi játékokban is gazdag előadás központi témája a szeretet, az elfogadás és a mindennapi csodák lehetősége.

Te tudtad, hogy valaki megette az ovit? És, hogy ez a valaki egy óriás volt? Azt hallottad, mi történt ezután? Hogy mit csináltak az óvónénik? Meg a Böske dadus? Na és a gyerekek!?
És azt tudod, hogyan lett azután egy másik ovi? Egy miféle ovi?! És mit szólt ehhez a pfolgármester? Meg a főnáspáng? És a fűzoltó pőfarancsnok? Meg a többi felnőtt?! És hogy mi lett aztán az óriással? Tényleg nem hallottad? Fúha, akkor nagyon gyorsan nézd meg ezt az előadást!

Dramaturg: Veres András (Blattner Géza-díjas)
Tervező: Grosschmid Erik (Blattner Géza-díjas)
Rendező: Somogyi Tamás
Játssza: Kolozsi Angéla (Blattner Géza-díjas)

Ajánlott életkor: 4 éves kortól

Ajánló


A Puskás musical a leghíresebb magyar ember és az Aranycsapat történetét dolgozza fel, és állít méltó emléket neki. A darab…

Molnár Ferenc vígjátéka egy furcsa szerelmi négyszög története ironikus, szívfacsaró mese.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!