Program


Csitáry-Hock Tamás - #kávézzvelem

Csitáry-Hock Tamás - #kávézzvelem

Jegytípusok


3 000 Ft
Belépőjegy

Aktuális előadások



A szerző 14 éve az ország egyik legismertebb, legtöbbet idézett alkotója. Gondolataival nem csak könyveiben és az interneten találkozhatunk (a legtöbb idézet a www.citatum.hu gyűjteményben található meg), de számos rendezvényen, esküvőkön, meghívókon, újságokban, kávéházak falán idézik őt. És nem csak Magyarországon, de a határainkon túl is. Könyvei (kevés kivétellel) rövid, tömör gondolatokból állnak, melyek elsősorban a szerelemről, emberi kapcsolatokról szólnak, de jónéhány motivációs írása is olvasható bennük. Ráadásul immár nem csak magyarul, hiszen angol, olasz, német, portugál fordítás is készült egy-egy válogatásból.

Népszerűségének köszönhetően az olvasók számos helyszínen személyesen is találkozhattak vele, hazánkban több mint száz településen, de külföldön is, Tel Avivtól Londonig, Marosvásárhelytől Bécsig sok helyszínen.

 

2013-ban a Fejér Megyei Príma Díj közönségdíját nyerte el, 2022-ben megjelent Végl/zetasszony című könyve pedig bekerült a TOP 10-be az Év Könyve szavazáson. Eddig 25 könyve jelent meg, szinte valamennyi több kiadásban, utánnyomásban. 

Ajánló


Tegyük fel, hogy megcsalt a férjem – mit teszek én? Sírok, válok, vagy bosszút állok? Lucienne Vatelin tisztességes feleség, esze…

Valahol, egy franciaországi nyaralóban Bernard és neje, Jacqueline vendégeket várnak egy kellemesnek ígérkező hétvégére. Az egyik vendég, Bernard legjobb barátja,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!