Program


CelloChill // Era Nova csellóegyüttes
2

CelloChill // Era Nova csellóegyüttes

Ezen a különleges estén lehetőségünk nyílik arra, hogy kiszakadjunk a mindennapok nyomasztó hangulatából és belemerüljünk egy olyan zenei világba, ahol a lélek megpihenhet és a gondolatok kisimulhatnak.

Jegytípusok


4 500 Ft
Belépőjegy

Aktuális előadások



Ahogy az év vége felé közeledünk, és a nappalok egyre rövidebbé válnak, az időjárás pedig komorabbra fordul, sokan érezzük, hogy a szorongás is fokozódik bennünk. De ezen a különleges estén lehetőségünk nyílik arra, hogy kiszakadjunk a mindennapok nyomasztó hangulatából és belemerüljünk egy olyan zenei világba, ahol a lélek megpihenhet és a gondolatok kisimulhatnak.

Az est középpontjában az Era Nova Csellóegyüttes áll, amely egyedülálló műsorával valódi lelki menedéket kínál. Az összeállításban reneszánsz, romantikus és kortárs művek csendülnek fel. Ezek a darabok finoman vezetnek át minket egy olyan világba, ahol a nyugalom és a harmónia uralkodik, lehetőséget adva a hallgatónak, hogy kiengedje a felgyülemlett feszültséget.

Az Era Nova Csellóegyüttes nem szokványos formáció: tagjai az Era Nova Kamarazenekar csellószólamából verbuválódtak össze. Három évnyi közös zenélés után olyan összhangot és egységes, mégis különleges hangzást értek el, amely minden fellépésüket felejthetetlenné teszi. Ezen az estén tehát nem csak egy koncertet hallgatunk meg, hanem egy valódi zenei utazáson vehetünk részt, ahol a múlt és a jelen találkozik, és együtt hoznak létre valami egészen újat és maradandót.

Csatlakozz hozzánk erre az emlékezetes estére, ahol a zene erejével találhatunk megnyugvást és feltöltődést, és engedjük, hogy a csellók mély, rezgő hangja a lelkünkig hatoljon.

Ajánló


BARTÓK / BEETHOVEN / R. STRAUSS Baráti / Szűcs / Fenyő / Balázs / Keller

A kivételes énekhanggal megáldott előadó karrierjében tavaly egy új fejezet nyílt, amikor az RTL+ „A Király” című sorozatában saját dalain…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!