Program


BORKLUB BÁCSI ZOLTÁNNAL - BÉRLET

BORKLUB BÁCSI ZOLTÁNNAL - BÉRLET

MAGYARORSZÁG – BORORSZÁG

4 alkalomra szóló bérlet

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: szeptember 11. szerda, 19:00

BORKLUB BÁCSI ZOLTÁNNAL
(szőlőműves, borszakértő, borfilozófus)

Van egy állítás, miszerint a Kárpát-medence, mint termőhely képes felmutatni mindent, amit borstílusban a világ kínálatában ma megtalálhatunk. Kiváló tradicionális módszerrel készített pezsgőink vannak pl. Etyek-Budáról; reduktív fehérborokban gazdag a kínálat, említhetjük Pannonhalmát vagy akár Dél-Balatont; a hosszabb érlelésre alkalmas, nagy testű vulkáni fehérborokban is otthon vagyunk; könnyű és elegáns vörösborok születnek a Mátrában és Egerben; és tanninban gazdag, hosszabb érlelésre alkalmas vörösborok látnak napvilágot Villányban és Szekszárdon. S végül, de nem utolsó sorban Tokaj adja a világ első számú édesborát, a tokaji aszút. Elképzelhető, hogy ezt a gazdag választékot Európán belül csak Franciaország képes felvonultatni? Vizsgáljuk meg együtt a témát hat szép boron keresztül!  

6 tételt fognak kóstolni ezen az alkalmon a résztvevők.

Ajánlatunk


A vendégek: befutott, sármos, negyvenes férfiak. A házigazda: Lady Rosemary, akibe egyetemistaként reménytelenül szerelmesek voltak. De feltámad a remény most, a legszebb férfikorban. Húsz éve várt egyéjszakás kaland az oxfordi kollégisták találkozóján. Hét férfi és egy nő – mindenki egyért, egy mindenki ellen.

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical. A történet ismert: nyüzsgő kikötő, a tenger hullámzása, régi-új szerelmek, esély egy új életre, őrült karneváli forgatag, intrika, bosszúvágy, elégtétel és Párizs, hol jobb és könnyebb az élet... mind-mind megelevenedik Alexandre Dumas világhírű regényének zenés színházi adaptációjában.

Ajánló


Molnár Ferenc vígjátéka egy furcsa szerelmi négyszög története ironikus, szívfacsaró mese.

Angliai turnéját megszakítva érkezik Magyarországra a londoni West Endről a Michael® Show, egy elképesztő és méltó tisztelgés a pop királya,…

Tegyük fel, hogy megcsalt a férjem – mit teszek én? Sírok, válok, vagy bosszút állok? Lucienne Vatelin tisztességes feleség, esze…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!